Waarom een design krabpaal het beste cadeau voor je kat is

Waarom een design krabpaal het beste cadeau voor je kat is

Een design krapbaal geeft je kat en interieur wat het nodig heeft.
Van nature hebben katten de behoefte om hun nagels te slijpen door te krabben.
Daarom is het essentieel dat er een krabpaal of meubel in je woonkamer of elders in huis staat. 

Het belang van een design krabpaal

Als er in je huis geen krabpaal staat dan is de kans aanwezig dat je kat jouw design meubels, behang, gordijnen of zelfs je deur gaat gebruiken om zijn nagels te slijpen. Je wilt je kat natuurlijk het beste geven en zorgen voor een mooie krabpaal waar je kat je nagels in kan zetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je meubels.

Mocht het nou zo zijn dat je een standaard krabpaal een storend element vindt in je woonkamer, bekijk dan eens design krabpalen. 
Een design krabpaal is een krapbaal met een veel mooier en trendy design dan een standaard krabpaal. Op deze manier zorg je er voor dat de krabpaal een onderdeel wordt van jouw interieur. 
Jij blij en je kat blij šŸ™‚ 


Waarom zijn krabpalen belangrijk voor het welzijn van uw kat?

Van veel katten is bekend dat ze angst hebben als het gaat om een onbekende omgeving. Een design krabpaal is de perfecte manier om ze meer op hun gemak te laten voelen door ze iets vertrouwds te geven om te doen. Katten houden ook van krabpalen omdat ze een goede gelegenheid bieden om hun klauwen te slijpen, waardoor ze niet te lang worden en uw meubels of vloerbedekking beschadigen.

Als u wilt dat uw kat of kitten de design krabpaal gebruikt, moet u proberen deze in de buurt van hun favoriete slaapplek of voerbak te plaatsen, zodat ze eerder geneigd zullen zijn om de krabpaal te gebruiken in plaats van uw meubels of tapijten wanneer ze een stopcontact nodig hebben voor hun energie en opgekropte frustraties.

Wat belangrijk is om te weten is dat katten natuurlijke jagers zijn met een sterk verlangen om te krabben. Ze hebben een plek nodig om hun klauwen te slijpen en de oude buitenste laag van hun nagels te verwijderen.

Uit welk materiaal bestaat een design krabpaal? 

Een design krabpaal is vaak bedekt met ruw materiaal, meestal sisaltouw of tapijt maar kan ook bestaan uit andere materialen waar katten aan kunnen krabben. Katten houden ervan om op deze palen te klimmen en er met hun klauwen aan te krabben.

Het ontwerp van de design krabpaal kan variƫren van simpel tot heel chique. Het hangt allemaal af van hoe u wilt dat uw kat ermee omgaat.

De beste 3 designkrabpalen die op dit moment verkrijgbaar zijn volgens luxxe.nl

   Luxxe.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart