Bronzen hanglamp

Bronzen hanglamp

Steeds vaker zien we dat mensen binnen hun interieur kiezen voor een bronzen hanglamp. Waar vintage steeds populairder wordt, mogen objecten zoals deze natuurlijk absoluut niet ontbreken. Waar de bronzen hanglamp bij velen de nodige jaren op zolder heeft liggen verstoffen, is het tijd om hier verandering in te brengen. De klassieke look van de bronzen hanglamp is nog altijd een prachtige toevoeging aan tal van verschillende interieurstijlen. Zowel binnen een landelijke, als ook trendy woonstijl is deze hanglamp een prachtige toevoeging. De bronzen kleur van deze hanglamp zorgt voor warmte en sfeer en ook direct voor een moderne twist. Het bijzondere aan deze lamp, is dat deze zich overdag presenteert als waar decoratief object en ‘s avonds zorgt voor wat extra sfeer.

Verschillende soorten bronzen hanglampen

Bronzen hanglampen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Vooral de landelijke bronzen hanglamp doet het ontzettend goed. Los van het feit dat deze binnen verschillende woonstijlen prima kan worden gebruikt, is het een sfeervolle en mooie lamp. Deze lampen zijn verkrijgbaar in volledige bronzen uitvoering, maar ook waar de lamp deels is gemaakt van brons. Zo kun je denken aan een combinatie met bijvoorbeeld glas, voor een wat meer modernere look. Het bijzondere aan deze lampen, is dat het lijkt alsof ze al decennia oud zijn, terwijl dit natuurlijk niet het geval is. Door een ‘touch of vintage’ creëer je met deze lampen een ware eyecatcher in iedere interieurstijl.

Bronzen hanglamp boven de eettafel

De meest gekozen plek voor een hanglamp, is vaak boven de eettafel. Zo draagt een bronzen hanglamp natuurlijk op verschillende fronten bij aan je interieur. Alleen al het uiterlijk van de lamp zorgt voor veel bekijks. Laat staan wanneer het buiten donker wordt en de lamp aangaat. Vooral wanneer je kiest voor een dimbare lamp, zul je zien wat voor prachtig effect de lichtbron heeft, wanneer deze weerkaatst tegen de binnenkant van de bronzen lamp. Dit zorgt voor een warm en sfeervol effect, wat er direct toe leidt dat een ruimte een complete andere look en feel krijgt. Het voordeel aan deze lampen, is dat je kunt kiezen voor één grote lamp, maar ook kunt kiezen voor een verdeling van meerdere kleinere lampen. Vooral voor boven een grotere eettafel is dat laatste een verstandige keuze.

Bronzen hanglampen voor iedere stijl

Het leuke aan bronzen hanglampen, is dat ze kunnen worden ingepast binnen iedere stijl. Waar je tot enkele jaren geleden vaak een uitgesproken stijl in huis had, zien we steeds vaker een combinatie. Door verschillende stijlen met elkaar te combineren, is het veel eenvoudiger om een eigen identiteit aan je interieur mee te geven. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat je huis anders wel heel erg kan lijken op die van een ander. Door zelf de verhoudingen te bepalen, is je huis een stuk persoonlijker en maak jij van je huis een echt thuis. Het is daarom dus ook erg leuk om bijvoorbeeld vintage elementen toe te voegen aan een modern interieur. Dit kun je doen door een bronzen hanglamp, maar natuurlijk ook door een meubelstuk. Kortom, keuze genoeg dus!

   Luxxe.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Shopping cart